Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Представители на побратимените с Казанлък градове ще изберат най-достойната

carГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

21 казанлъшки абитуриeнтки ще спорят за короната на Царица Роза 2021. „Гответе се за красив празник, за розобер, за шествие... Надяваме се на добро време, за да проведем истински празник“, с тези думи приветства красивите момичета кметът Галина Стоянова. Журито на конкурса тази година ще бъде изцяло от представители на побратимените с Казанлък градове, което ще гарантира абсолютна безпристрастност.

Галина Стоянова пожела на претендентките за короната да бъдат здрави и неотразими на конкурса.

Поздрав към казанлъшките девойки отправи и Царица Роза 2020 Мария Петрова, която бе първата избрана виртуално. Директорът на Общински театър „Любомир Кабакчиев“ Димитър Кабаков даде основни насоки за участието на младите момичета в конкурса-спектакъл. Представлението ще се проведе за първи път в залата на Исторически музей „Искра“.

Одухотворените момичета представляват почти всички казанлъшки училища (без ПГ „Иван Хаджиенов“ и ПГ „Академик Петко Стайнов“). По време на представянето си девойките разказаха за разностранните си интереси – бойни изкуства, балет, криминалистика, изобразително изкуство, медицина и много други. Участничките в най-стария конкурс за красота у нас се запознаха с мероприятията по програмата „Пътят към короната“, която ще обогати техните познания и умения, за да бъдат достойни посланици на красотата и на Долината на розите и на тракийските царе. В началото на месец май предстои първата професионална фото сесия на хубавиците на Казанлък, една от първите им стъпки към финала на 53-ото издание на конкурс-спектакъла за избор на Царица Роза 2021.

 

----------------------------------------------

на снимката: Царица Роза 2020

 

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>22°C
Слънчево
Температура: 22°C
Усеща се като: 22°C
Вятър: север
Сила: слаб, 4.1 m/s

Времето със sinoptik.bg