Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Да съберем историите за всички сърцати хора, помогнали на някого в нужда

nubllГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

По случай Международния ден на доброволеца – 5. декември - казанлъшкият Младежки общински съвет и основателят на платформата „Добрите примери“ Теодор Ставров, с подкрепата на Община Казанлък, организират инициатива за събиране на истории за доброто. „Добрите примери“ е платформа, която фокусира вниманието в позитивните постъпки. Основната мисия на това интернет пространство е да

отразява добри дела. Създателят на канала за положителна информация Теодор Ставров изработва уникални сертификати за признателност – малък жест за всички сърцати хора, помогнали на някой в нужда.

Благородната инициатива цели да събере вашите истории за добри дела, за да отличи героите на добрите дела. Включете се и в акция „Дари компютър“, за да дарим компютри на деца, които не разполагат с необходимата техника. Официалното връчване на сертификатите за признателност и компютрите за семейства и деца в нужда ще се състои на 5. декември /неделя/ пред сградата на Младежки дом от 12:00 часа.

Изпратете ни до 26. ноември /петък/ вашите истории за доброто, за да зарадвате свой близък, приятел, роднина или дори непознат, за да вдъхновим заедно повече хора да творят своята история за доброто. Можете също така да ни изпратите и кратък разказ за семейства и деца в нужда, за да ги зарадваме с компютър.

Пишете ни на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 26. ноември /петък/, като ни изпратите:

- разказ за добро дело /подкрепен със снимки или клип/

- имена и телефон на героя

- вашите имена, ако искате да ви споменем в сертификата

- разказ за семейства и деца в нужда, за да ги зарадваме с компютър

Нека заедно да помогнем на Доброто да расте!

 

  

 tgt

 

   kij

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg