Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Милиционери от Донецк били намерили осколки от арсеналски мини

mkdiГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

При обстрела на непризнатата от никого сепаратистка „Донецка народна република“ са били използвани български гранатомети, производство на казанлъшкия „Арсенал“. Това твърдят местни милиционери пред ТАСС. Осколките били намерени в село Зайцево, което било обстрелвано от украинската армия с 30-мм гранати. Ето как кремълската пропаганда намеси и България като част от натовския Запад, който

въоръжавал до зъби агресивните украинци. С един куршум – два заека: руснаците имат от едно време зъб на „Арсенал“, който бил отказал да им плаща лицензни за автомата на Калашников.

В момента путинистите трескаво търсят „казус бели“ – повод за войната, която са намислили отдавна. И затова проскубаните руски вълци крещят на украинското агне, че им мъти водата. За целта вероятно ще впрегнат и студия „Мосфильм“, която ще покаже „трупове“ на зверски избити от украинците руски сепаратисти. В Донецк и Луганск отекват мощни взривове /кой ли ги взривява?/… Пропагандистите на Кремъл заговориха и за „масови гробове“, открити някъде… Истината е, че досега руските протежета в ДНР и ЛНР безчинстваха по-страховито и от главорезите на Ислямска държава. Те отвличаха всеки, несъгласен с местните руски тартори. По изби и в заводски складове тези хора са били изтезавани, рязани са им крайници и са им вадили очите с лъжици… Как се нарича това?

 

  

soma 

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg