Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Рок-парчето „Не се предавай“ се включва в надпреварата за Песен на годината

apokasГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

За трета седмица песента „Не се предавай“ се задържа на върха на рок-класацията „Черната овца“ на Радио Zara! Автори на рок-парчето са популярното музикално семейство от Града на розите - Митко Вакарелов и Надя Тончева. Песента бе създадена миналото лято специално за новия български игрален филм „Апокалипсис до поискване“ на сценариста и режисьора Петър Марчев. Замисълът на новата кинолента е

„да разлае кучетата“ – припомняйки перипетиите около драматичните обгазявания на Стара Загора и Розовата долина вследствие незаконните дейности на военния полигон и да разбуди гражданското общество.

Премиерата на филма „Апокалипсис до поискване“ вече е насрочена за 24. август в рамките на традиционния Джаз-фест, който е част от казанлъшките Празници в Долината на тракийските царе. Прожекцията ще е под звездите, в импровизирания амфитеатър на „Тюлбето“, непосредствено зад фамозната Тракийска гробница. Заградете датата в календара си, ще ви очакваме!

Авторите на песента и на филма благодарят от сърце за подкрепата на казанлъчани и всички фенове на рок-музиката и Свободата! Няма да се предаваме!

 

 

  

 

   

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg