Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА МАКЕДОНИЯ

Споделете ме

Ужасен ужасон: „Бугари не съществуват, има саде македонци, тракиjци и мизиjци!“

niswГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Братлетата от Вардарско превъртяха съвсем, налегнати от националистическата си шизофрения. Заев и скопският кмет Шилегов яхнаха белградска „застава“, преработена в машина на времето, и се завърнаха в славните времена на Великата октомврийска социалистическа революция. Ето и факта: няколко улици в Скопие досега носеха имена на герои от Илинденското въстание като Борис Сарафов, на основателя на

ВМРО Христо Батанджиев, на солунския атентатор Павел Шатев, на убития от сръбските служби президент Борис Трайковски. Вече няма такива улици. Вместо това се появи улица… Ленинова!

Някои побързаха да нарекат по тоя повод Северна Македония така: Северна Корея на Балканите.

Извинете, къде се натискаше да влезе Скопие? За някакъв Съюз май ставаше дума…

 

  Епизод 2: Империята отвръща на удара

И това не е всичко, макетата преминаха всякакви граници, като посегнаха и на най-големия българин, на крепителя на българщината в ново време. Да, оказа се, че и самият Красимир Каракачанов не бил българин!

За тази добре укривана истина ни открехна македонскиот политичар Петар Богоески, който се отцепи от груевото ВМРО-ДПМНЕ и създаде партия „Македонски концепт“, даже по едно време разсъждаваше доста разумно. Но тези времена са в миналото, в своя ФБ-профил Пепи написа следното:

„Българи не съществуват, това е политически/държавен идентитет. Тия хора са Македонци или Тракийци или Мизийци! Аз знам, че е тежко за драгите приятели от България да приемат истината, защото са израснали в лъжи и манипулации под контрола на болшевиците… Ето например господин Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната на приятелска България, по потекло е чист македонец! Той знае, че не е Българин, знае, че неговият дядо е напуснал Македония поради войните и етническото чистене на Македонците от Егея… Но се срамува от това, че я напуснали Македония и не са останали тука заедно с нас до смърт да се бориме за слободата на „Независима Македония“. Краси, брат, стига бе човек!!!“

Да се смее ли човек, да плаче ли?..

 

 

  

soma 

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в БитоляВремето със sinoptik.bg

Времето в ОхридВремето със sinoptik.bg

Времето в СкопиеВремето със sinoptik.bg