Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 uubb

   ГЛАСЪТ НА СТАРА ЗАГОРА

Споделете ме

goldenГБ

Крадците очевидно са всеядни същества и не подбират. Ето какви са най-характерните кражби на територията на Старозагорска област през последното денонощие.

Най-впечатляваща е кражбата на 4 /четири/ килограма злато от дома на чирпанлия. На 3 септември в РУП –Чирпан е получен сигнал от 38-годишния М.В. за извършена кражба от апартамента му.

От извършения на място оглед е установено, че неизвестно лице е взломило входната врата на жилището и според потърпевшия липсват 4 кг злато, за които той не може да предостави документи за произход.

Същия ден в РУП – Казанлък е получен сигнал от 41-годишен мъж от Сливен, че от автомобила му е извършена кражба. Установено е, че неизвестно лице е отнело от му мерцедеса навигация, контролен панел за CD и портфейл с 300 лв. Колата е била паркирана на неохраняем паркинг в Павел баня.

И последно – днес в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба на дизелово гориво от товарен автомобил “ДАФ”, паркиран  на 228 км на АМ “Тракия” в посока Бургас.  При извършения на място оглед е установено, че неизвестно лице е източило около 200 л нафта от резервоара.

 

   kdjfsj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Стара Загора

Стара Загора
Стара Загора - Температура: <b/>9°C
Предимно ясно
Температура: 9°C
Усеща се като: 8°C
Вятър: североизток
Сила: лек полъх, 2.1 m/s

Времето със sinoptik.bg