Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА СТАРА ЗАГОРА

Споделете ме

Боксовата легенда Серафим Тодоров оцени възможностите на лишените от свобода

boxГЛАСЪТ НА СТАРА ЗАГОРА

Зам. областният управител Димитър Драчев беше гост на вътрешния турнир по бокс, който се проведе в старозагорския затвор в края на миналата седмица. На събитието присъстваха

началникът на затвора старши комисар Иван Карушков, председателят на Окръжния съд Красимир Георгиев, представители на различни институции, делегация от Италия, която е тук във връзка с реализацията на международен проект „Развитие на уменията на лишените от свобода чрез спорт“. Специален гост на събитието бе боксовата легенда Серафим Тодоров.

Тазгодишното издание на вътрешния боксов турнир е второ по ред. То минава под мотото „С ръкавици срещу дрогата и насилието“. В него се включиха 24 лишени от свобода, разделени в три категории – до 80 кг, от 80 до 95 кг и над 95 кг. Те се състезаваха в три рунда, всеки от по 3 минути. Професионално жури определи победителите в категориите. Ентусиазираната публика от обитатели на затвора подкрепяше със силни възгласи участниците в оспорваната надпревара, сред които бе и победителят в тежката категория Димитър Димитров (Руския).

 

  

 

   

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Стара ЗагораВремето със sinoptik.bg